Foto: Malin Kettil

Montessoriskolan Galaxen söker grundskollärare

Nu söker vi dig som är utbildad och legitimerad grundskollärare gärna med inriktning Sv och NO men andra kombinationer är också möjliga. Ta chansen att arbeta på en liten fristående skola med ett härligt gäng elever och kollegor. Du kommer undervisa i år 4-6.

Om Galaxen
Montessoriskolan Galaxen ska vara en skola där barnen får utvecklas till egna individer. Med denna vision som vägledning driver vi en fristående och icke vinstdrivande förskola och F-9 skola med värdegrund ur montessoripedagogiken. Vi erbjuder en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete i och mellan de olika årskurserna. Med stort engagemang och pedagogisk kompetens ger vi barnen en utvecklande skolgång och trygg start i livet. Vår skola är lagom stor för att ha en nära kontakt med barn, personal och föräldrar. All personal känner ett gemensamt ansvar för eleverna under hela skolgången och alla är delaktiga i det samlade resultatet när de går ut nian.
Läs mer på www.gislavedmontessori.se

Kvalifikationer
• Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare.
• Du är utåtriktad, engagerad och har stor initiativförmåga samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt i ditt arbete.
• Du ska vara en trygg och tydlig pedagog.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent för den som uppvisar lärarlegitimation med tillträde snarast. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt lagen om registerkontroll utdrag från polisens belastningsregister.
Vi tillämpar kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan till info@gislavedmontessori.se

För frågor om tjänsten vänligen kontakta tf rektor Susanne Johansson genom att maila susannej@gislavedmontessori.se

Kontaktformulär